Meteen naar de inhoud

Beweging

Bewegen is belangrijk. Beweging houdt je lenig en soepel. Lekker bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is bewegen pijnlijk door aandoeningen of blessures. Een sportmassagebehandeling kan klachten verlichten of voorkomen. Om spieren en gewrichten soepel te houden is een combinatie van massagetechnieken met mobilisaties zeer effectief. Ik adviseer om die reden te kiezen voor het sportconsult.

Binnen het sportconsult wordt de klacht eerst in kaart gebracht en worden enkele testen uitgevoerd om te beoordelen waar het probleem vandaan komt. Dat is namelijk meestal niet de plek waar het pijn doet! Wanneer we voldoende informatie hebben verzameld gaan we starten met de behandeling. Die bestaat eigenlijk altijd uit meerdere technieken waarbij de mobilisaties niet mogen ontbreken voor een optimaal resultaat. Meestal merkt men door de combinatie van mobilisaties en massagetechnieken al direct een verbetering van de klachten en een toename van de beweeglijkheid van het gewricht. Afhankelijk van de duur van de klachten, zal de behandeling nog enkele keren herhaald moeten worden voor een langdurig resultaat.

Maak een afspraak en ik help je graag om lekker te blijven bewegen!