Meteen naar de inhoud

Behandelingen

Bij Sportmassage Silvie worden verschillende soorten behandelingen aangeboden. Klik op het menu rechts voor meer uitleg over de verschillende behandelingen, massages en consulten. Heb je aanvullende vragen, neem dan gerust contact op. Ik help je graag!


Sportmassage Silvie is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS), welke de kwaliteit en vakbekwaamheid van masseurs bewaakt en toetst in Nederland. Om je licentie geldig te houden dien je geaccrediteerde opleidingen en bijscholingen te volgen. Zo weet jij zeker dat je bij mij in goede handen bent en voor mij is het leuk om me te blijven ontwikkelingen en nieuwe technieken te leren. Win-Win!

Sportmassage
Een stevige massage om spieren soepel en ontspannen te houden ter preventie van klachten en blessures

Sportconsult
Een sportmassage en/of sporttherapie ter behandeling van klachten of voor het toewerken naar een sportieve prestatie

Sportmassage met magnesium
Ideaal bij pijnlijke spieren, spierkramp en reumatische klachten zoals artrose, artritis en fibromyalgie

Tapen, bandageren en medical taping
Aanbrengen van tapes of bandages ter ondersteuning bij of preventie van blessures aan spieren of gewrichten

Moniek SchatorjéMoniek Schatorjé
21:31 25 Feb 22
Vandaag een eerste Sportmassage gehad door Silvie vanwege nek- en rugklachten. Ik merkte meteen dat Silvie erg kundig is, waardoor ik de behandeling met veel vertrouwen doorliep. Ze levert maatwerk, is erg vriendelijk en legt tussentijds uit wat ze doet. Zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar iemand met expertise.
jeroen van bergenjeroen van bergen
12:38 22 Dec 21
Super herstel massage na een lange duurloop training. Echte aanrader
Suzanne PelSuzanne Pel
13:06 18 Dec 21
Silvie is erg kundig, vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgt voor een prettige sfeer en neemt ruim de tijd voor je. Een aanrader!
Frank HilgersumFrank Hilgersum
09:36 31 Jul 21
Ik ben met schouder en nek klachten naar Silvie gegaan voor een sport massage en heb erg veel baat gehad bij de behandeling.Ze heeft kennis van wat ze doet en legt dit onder de behandeling ook uit.Volgende keer ga ik voor een ontspanningsmassage want daar ben ik ook erg benieuwd naar.Een absolute aanrader!!Frank Hilgersum.
Bjorn GommansBjorn Gommans
16:35 03 May 21
Vandaag een heerlijke sportmassage gehad van Silvie. Ben zeer tevreden over de professionele massage en de prettige werkwijze.Aangezien ik veel fiets op de MTB en racefiets maak je voornamelijk veel duw en trekbewegingen. De quadriceps moeten erg hard werken. Daarom heb ik er nu voor gekozen om preventief met enige regelmaat een sportmassage in te plannen. Het versnelt het herstel van de spieren en helpt blessures te voorkomen.Een massage boeken was zo gedaan, praktische website en heldere communicatie.Mijn complimenten!Ik verheug me alweer op de volgende keer! 👍🏻
js_loader
NGS logo Nederlands Genootschap voor Sportmassage
Myos Opleiding nascholing massage
KNWU