Afspraak maken

Tijdens de behandeling heb ik alle aandacht voor jou. Voor het maken van een afspraak voor een massage vragen wij je derhalve dit via het onderstaande online-boekingsformulier te doen. Je mag ook een e-mail of WhatsApp berichtje sturen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je een afspraak voor een massage annuleren of wijzigen, neem dan via e-mail of WhatsApp contact met me op.

E-mail:      info@sportmassagesilvie.nl
Whatsapp: 06-57172953

Kies het type massage/behandeling dat je wil hebben: een sportmassage, ontspanningsmassage, stoelmassage, sportconsult of (Medical) Taping/bandageren en de gewenste tijdsduur.

Door het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden en de huidige Corona maatregelen.

Afspraak inplannen

Corona-maatregelen
Indien je één van de onderstaande vragen met ja beantwoordt willen wij je vragen géén afspraak te maken of je geplande afspraak te annuleren.

  • Had je in de afgelopen 48 uur klachten van hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 14 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld en/of omdat je korter dan 14 dagen geleden uit een land/regio bent teruggekeerd met code oranje of rood?
    Meer corona-maatregelen

Kijk voor meer informatie over het Covid-19 coronavirus op https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden

Massage onderbeen kuit gastrocnemius soleus