Werkwijze

Plattgriff massage sportmassage

Wil je optimaal profiteren van een sportmassage neem dan vooraf aan de massage een warme douche of bad. Dit is niet alleen belangrijk vanuit hygiënisch oogpunt maar helpt ook je meer te ontspannen.

Trek gemakkelijk zittende kleren aan.

Eet bij voorkeur geen zware maaltijd vooraf, dat kan een ongemakkelijk gevoel geven tijdens de behandeling.

Om de behandelruimte te bereiken moet je een trap omhoog. Indien dit lastig is voor jou, neem dan even contact op. We kunnen samen een passende oplossing zoeken.

Vooraf aan de behandeling hebben we eerst een kort intakegesprek en eventueel functie-onderzoek. Dit is bedoeld om wensen en verwachtingen af te stemmen. Ook wordt beoordeeld of een behandeling veilig kan plaatsvinden, of dat eerst een beoordeling door een arts of fysiotherapeut gewenst is. Derhalve is Sportmassage Silvie ten allen tijde gerechtigd de geboekte behandeling niet uit te voeren.

De behandeling wordt aangepast op jouw wensen. Samen bespreken we wat mogelijk is binnen de afgesproken tijd en waar het accent van de behandeling op wordt gelegd.

De toegepaste druk en massagegrepen worden aangepast aan jouw wensen. Mocht er iets aangepast moeten worden, geef dit dan meteen aan.

Een sportmassage stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan het voorkomen dat je de dag van de massage last kan krijgen van hoofdpijn. Om dit te voorkomen is het belangrijk goed te drinken. Wij adviseren 2 à 3 glazen water extra te drinken.

Kom je voor het aanbrengen van een tape/bandage, gebruik dan geen bodylotions e.d. zodat de tape langer blijft zitten.