Werkwijze

Plattgriff massage sportmassage

Wil je optimaal profiteren van een massage neem dan vooraf aan de massage een warme douche of bad. Dit is niet alleen belangrijk vanuit hygiënisch oogpunt maar helpt ook je meer te ontspannen.

Trek gemakkelijk zittende kleren aan.

Kom je voor het aanbrengen van een tape/bandage, gebruik dan geen bodylotions e.d. zodat de tape langer blijft zitten.

Eet bij voorkeur geen zware maaltijd vooraf, dat kan een ongemakkelijk gevoel geven tijdens de massage.

Om het prettige gevoel van de massage zo lang mogelijk te behouden, adviseren wij na de massage even rustig aan te doen. Maak een wandeling, lees een goed boek of neem wat tijd voor jezelf.

Een massage stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan het voorkomen dat je de dag van de massage last kan krijgen van hoofdpijn. Om dit te voorkomen is het belangrijk goed te drinken. Wij adviseren 2 à 3 glazen water extra te drinken.

Om de behandelruimte te bereiken moet je een trap omhoog. Indien dit lastig is voor jou, neem dan even contact op. We kunnen samen een passende oplossing zoeken.

Vooraf aan de eerste behandeling hebben we eerst een kort intakegesprek en eventueel functie-onderzoek. Dit is bedoeld om wensen en verwachtingen af te stemmen. Ook wordt beoordeeld of een behandeling veilig kan plaatsvinden, of dat eerst een beoordeling door een arts of fysiotherapeut gewenst is.