Meteen naar de inhoud

Tarieven

Sportmassagesportmassage ter preventie van klachten
Sportmassage 30 minuten€35,-
Sportmassage 45 minuten€45,-
Sportmassage 60 minuten€55,-
Sportmassage 90 minuten€85,-
Sportconsultsportmassage/sporttherapie ter behandeling van klachten
Sportconsult – eerste behandeling 60 minuten€55,-
Sportconsult – vervolgbehandeling 30 minuten€35,-
Sportconsult – vervolgbehandeling 45 minuten€45,-
Sportconsult – vervolgbehandeling 60 minuten€55,-
Tapen, bandageren of Medical Taping€15,-
Hooikoorts/COPD tape€15,-

Cadeaubonnen zijn op aanvraag verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Deze zijn niet inwisselbaar voor geld, maar zijn wel onbeperkt geldig.

  • Prijzen voor behandelingen zijn vrijgesteld van BTW (zie Belastingdienst: KOR).
  • Alle behandelingen dienen te worden voldaan direct na afloop.
  • Betaling kan plaatsvinden via betaalverzoek (bij voorkeur) of contant met gepast geld (er is géén wisselgeld aanwezig!).
  • Behandelingen vinden plaats uitsluitend op afspraak.
  • Je kan een afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren of verzetten. Afspraken die binnen 24 uur voor aanvang worden gewijzigd, geannuleerd of je komt niet opdagen op je afspraak, kunnen volledig in rekening worden gebracht.
Susan JettenSusan Jetten
08:10 22 Oct 22
Silvie heeft me ontzettend goed geholpen met mijn pijnklachten tijdens de voorbereiding op mijn marathon, en tevens het herstel achteraf. Je merkt haar expertise en enthousiasme in het vak terwijl ze bezig is!
Laura JacobsLaura Jacobs
06:23 22 Oct 22
Voor de eerste keer bij Sportmassage Silvie geweest met hielspoorklachten.super fijne ervaring. Persoonlijk en professioneel! Ze heeft plezier in haar vak en werkt kundig. Volgende week de volgende sessie.
Karen WillemsKaren Willems
11:26 13 Aug 22
Ik ben nu 3 keer geweest. Elke keer een hele fijne massage gehad met goed resultaat. Silvie is professioneel en vriendelijk.
Morena WulmsMorena Wulms
07:51 01 Aug 22
Nu 2x voor een sportmassage bij Silvie geweest. Ik merkte meteen na de 1ste keer verschil. Een prettig persoon met kennis en kunde waardoor mijn klachten verlicht worden.
Tedde Heijden, van derTedde Heijden, van der
16:23 31 Jul 22
Zeer tevreden over Silvie. Ze weet wat ze doet en doet het merkbaar met plezier. Ze luistert naar je en neemt je stap voor stap mee in de behandeling maar corrigeert waar nodig en denkt in oplossingen.
Devi BessemsDevi Bessems
14:37 23 Jul 22
Vandaag voor de 2e keer een sportmassage gehad. Ik merk altijd gelijk het verschil.Ik heb zelf vaker last van rugklachten en sinds ik bij Silvie kom wordt het alleen maar minder.Als je zelf ergens last van hebt, raad ik zeker aan het een kans te geven want je krijgt er geen spijt van.
Hanneke RuttenHanneke Rutten
17:27 26 Jun 22
Eerste keer bij Sylvie geweest. Erg prettig en kundig. Volgende week het vervolg.
melisa Cmelisa C
16:42 18 Jun 22
Ik kon heel snel terecht bij Silvie, ze heeft mij direct kunnen helpen met mijn rugklachten. Ik voelde meteen verlichting na de 1ste behandeling. Het is zeker een aanrader!
Leon HeijmanLeon Heijman
21:36 03 Jun 22
Heerlijke Sportmassage gehad bij Sportmassage Silvie met goed advies over welke behandelingen wel of niet te doen vlak voor een langdurige inspanning ( voor mij 20 uur op een racefiets zitten )Sportmassage gehad met magenesium gel .👌Een aanrader voor iedereen.Ik ga zeker nog eenkeer terug komen
Moniek SchatorjéMoniek Schatorjé
21:31 25 Feb 22
Vandaag een eerste Sportmassage gehad door Silvie vanwege nek- en rugklachten. Ik merkte meteen dat Silvie erg kundig is, waardoor ik de behandeling met veel vertrouwen doorliep. Ze levert maatwerk, is erg vriendelijk en legt tussentijds uit wat ze doet. Zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar iemand met expertise.
jeroen van bergenjeroen van bergen
12:38 22 Dec 21
Super herstel massage na een lange duurloop training. Echte aanrader
Suzanne PelSuzanne Pel
13:06 18 Dec 21
Silvie is erg kundig, vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgt voor een prettige sfeer en neemt ruim de tijd voor je. Een aanrader!
Frank HilgersumFrank Hilgersum
09:36 31 Jul 21
Ik ben met schouder en nek klachten naar Silvie gegaan voor een sport massage en heb erg veel baat gehad bij de behandeling.Ze heeft kennis van wat ze doet en legt dit onder de behandeling ook uit.Volgende keer ga ik voor een ontspanningsmassage want daar ben ik ook erg benieuwd naar.Een absolute aanrader!!Frank Hilgersum.
Bjorn GommansBjorn Gommans
16:35 03 May 21
Vandaag een heerlijke sportmassage gehad van Silvie. Ben zeer tevreden over de professionele massage en de prettige werkwijze.Aangezien ik veel fiets op de MTB en racefiets maak je voornamelijk veel duw en trekbewegingen. De quadriceps moeten erg hard werken. Daarom heb ik er nu voor gekozen om preventief met enige regelmaat een sportmassage in te plannen. Het versnelt het herstel van de spieren en helpt blessures te voorkomen.Een massage boeken was zo gedaan, praktische website en heldere communicatie.Mijn complimenten!Ik verheug me alweer op de volgende keer! 👍🏻
js_loader
NGS logo Nederlands Genootschap voor Sportmassage
Myos Opleiding nascholing massage
KNWU

Mijn tarieven - voorbeeld mobilisatie schouder