Meteen naar de inhoud

Tarieven

Sportmassagesportmassage ter preventie van klachten
Sportmassage 30 minuten€ 30,-
Sportmassage 45 minuten€ 40,-
Sportmassage 60 minuten€ 50,-
Sportmassage 90 minuten€ 80,-
Sportconsultsportmassage/sporttherapie ter behandeling van klachten
Sportconsult – eerste behandeling 60 minuten€ 55,-
Sportconsult – vervolgbehandeling 30 minuten€ 30,-
Sportconsult – vervolgbehandeling 45 minuten€ 45,-
Sportconsult – vervolgbehandeling 60 minuten€ 55,-
Tapen, bandageren of Medical Taping€ 12,50
Hooikoorts/COPD tape€ 12,50

Cadeaubonnen zijn op aanvraag verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Deze zijn niet inwisselbaar voor geld, maar zijn wel onbeperkt geldig.

Moniek SchatorjéMoniek Schatorjé
21:31 25 Feb 22
Vandaag een eerste Sportmassage gehad door Silvie vanwege nek- en rugklachten. Ik merkte meteen dat Silvie erg kundig is, waardoor ik de behandeling met veel vertrouwen doorliep. Ze levert maatwerk, is erg vriendelijk en legt tussentijds uit wat ze doet. Zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar iemand met expertise.
jeroen van bergenjeroen van bergen
12:38 22 Dec 21
Super herstel massage na een lange duurloop training. Echte aanrader
Suzanne PelSuzanne Pel
13:06 18 Dec 21
Silvie is erg kundig, vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgt voor een prettige sfeer en neemt ruim de tijd voor je. Een aanrader!
Frank HilgersumFrank Hilgersum
09:36 31 Jul 21
Ik ben met schouder en nek klachten naar Silvie gegaan voor een sport massage en heb erg veel baat gehad bij de behandeling.Ze heeft kennis van wat ze doet en legt dit onder de behandeling ook uit.Volgende keer ga ik voor een ontspanningsmassage want daar ben ik ook erg benieuwd naar.Een absolute aanrader!!Frank Hilgersum.
Bjorn GommansBjorn Gommans
16:35 03 May 21
Vandaag een heerlijke sportmassage gehad van Silvie. Ben zeer tevreden over de professionele massage en de prettige werkwijze.Aangezien ik veel fiets op de MTB en racefiets maak je voornamelijk veel duw en trekbewegingen. De quadriceps moeten erg hard werken. Daarom heb ik er nu voor gekozen om preventief met enige regelmaat een sportmassage in te plannen. Het versnelt het herstel van de spieren en helpt blessures te voorkomen.Een massage boeken was zo gedaan, praktische website en heldere communicatie.Mijn complimenten!Ik verheug me alweer op de volgende keer! 👍🏻
js_loader
NGS logo Nederlands Genootschap voor Sportmassage
Myos Opleiding nascholing massage
KNWU
  • Prijzen voor behandelingen zijn inclusief BTW.
  • Alle behandelingen dienen te worden voldaan direct na afloop. Betaling kan plaatsvinden via betaalverzoek (bij voorkeur) of contant met gepast geld.
  • Behandelingen vinden plaats uitsluitend op afspraak.
  • Je kan een afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren of verzetten. Bij het niet of te laat annuleren van je afspraak zijn wij genoodzaakt deze volledig in rekening te brengen.
Rustgriff massage sportmassage