Meteen naar de inhoud

Werkwijze

Wil je optimaal profiteren van een massage neem dan vooraf aan de massage een warme douche of bad. Dit is niet alleen belangrijk vanuit hygiënisch oogpunt maar helpt ook je meer te ontspannen.

Trek gemakkelijk zittende kleren aan.

Eet bij voorkeur niet een zware maaltijd vooraf, dat kan een ongemakkelijk gevoel geven tijdens de massage.

Om het prettige gevoel van de massage zo lang mogelijk te behouden, adviseren wij na de massage even rustig aan te doen. Maak een wandeling, lees een goed boek of neem wat tijd voor jezelf.

Een massage stimuleert de bloedsomloop en zorgt de afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan het voorkomen dat je de dag van de massage last kan krijgen van hoofdpijn. Om dit te voorkomen is het belangrijk goed te drinken. Wij adviseren 2 à 3 glazen water extra te drinken.

Om de behandelruimte te bereiken moet u een trap ophoog. Indien dit lastig is voor jou, neem dan even contact op. We kunnen samen een passende oplossing zoeken.

Vooraf aan de behandeling hebben we eerst een kort intakegesprek en eventueel (functie)onderzoek. Dit is bedoeld om wensen en verwachtingen af te stemmen. Ook wordt beoordeeld of een behandeling veilig kan plaatsvinden, of dat eerst een beoordeling door een arts of fysiotherapeut gewenst is. De gekozen behandelduur is inclusief anamnese en eventueel (functie)onderzoek.

De behandeling wordt aangepast op jouw wensen. Samen bespreken we wat mogelijk is binnen de afgesproken tijd en waar het accent van de behandeling op wordt gelegd.

De toegepaste druk en massagegrepen worden aangepast aan jouw wensen. Mocht er iets aangepast moeten worden, of lig je niet (meer) lekker… geef dit dan meteen aan.

Masseur Silvie - Swalmen, Roermond