Meteen naar de inhoud

Last van hoofdpijn?

Hoofdpijn…1 op de 5 Nederlanders heeft er minimaal 1x per week last van. Hoofdpijn kent verschillende oorzaken en dat maakt de aanpak ervan soms lastig. Een speciale massagebehandeling kan echter verlichting bieden of zelfs klachten voorkomen.

De massage richt zich voornamelijk op het behandelen van hoofd- en nekspieren. De behandeling vindt grotendeels plaats in rugligging. Zo zijn de spieren goed toegankelijk en is het effect groter. De massage zorgt ervoor dat de spieren soepel worden en de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd. De kans op verkramping wordt verminderd met als gevolg minder hoofdpijnklachten.

Wil jij ook ervaren wat de hoofdpijnmassage voor jou kan betekenen, maak dan snel een afspraak.

Massage hoofdpijn op de schouders en nek (hoofdpijnmassage) - Sportmassage Silvie Swalmen Roermond