Meteen naar de inhoud

Niet alleen voor sporters…

Een sportmassage is zeker niet alleen geschikt voor sporters. Iedereen die last heeft van pijnlijke, stijve of vermoeide spieren en gewrichten kan baat hebben van een sportmassage. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de spieren worden losgemaakt en gewrichten bewegen soepeler. Hierdoor zal je weer lekkerder kunnen bewegen. Je zal daarnaast merken dat het je beter helpt te ontspannen en dat is goed voor lichaam en geest! Juist in deze tijden is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen!

Ervaar je ook klachten en kun je hierdoor niet meer doen wat je graag zou willen doen… Maak dan een afspraak om te kijken wat je klachten zijn en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen. Ik help je graag om weer lekker te kunnen bewegen!

Effleurage quadriceps